Home / Hoteluri in Bucuresti / Hotel Caro

Hotel Caro 4*

Str. Barbu Vacarescu nr. 164 A, sector 2, 020285, Bucuresti, Romania, Bucuresti - Bucuresti Tel: 021.208.61.00
E-mail: caro@carohotel.ro
Website http://www.carohotel.ro/

Descriere
Hotel Caro 4* | Foto 1 Hotel Caro 4* | Foto 2 Hotel Caro 4* | Foto 3


Descriere
Hotel Caro se află la doar 15 minute de centrul Bucureştiului. Cu o arhitectură în stil germanic şi oferind spaţii de cazare confortabile, Hotel Caro este locul ideal atât pentru turismul de afaceri, cât şi pentru cel de leisure.

Hotel Caro este situat în partea de Nord a Capitalei pe strada Barbu Văcărescu, în apropierea selectelor cartiere Floreasca, Dorobanţi şi Pipera.

Hotel Caro este cunoscut pentru zona liniştită în care este amplasat, pentru facilităţile moderne şi serviciile de calitate pe care le oferă. Hotelul se adresează oamenilor de afaceri, grupurilor, turiştilor individuali şi organizatorilor de evenimente.

Oferă oaspeţilor săi 216 camere confortabile- Deluxe. Superioare si Standard, doua restaurante cu o capacitate de peste 300 de locuri, un lobby bar precum şi 1050 de locuri dedicate organizării de evenimente.

Hotel Caro este situat la 2 minute de mers pe jos faţă de spaţiile de birouri de pe Fabrica de Glucoză şi Dimitrie Pompei şi la numai 15 minute de mers cu maşina de Romexpo sau centrul oraşului- Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Universitate, Piaţa Unirii.

Pentru cei care aleg Bucureştiul pentru distracţie şi cumpărături, Hotel Caro este locaţia perfectă pentru cazare- aproape de Băneasa Shopping City precum şi de cluburile Bamboo, Gaia, Kristal, Turabo şi Fratelli.


Facilitati
Fitness Center Restaurant Aer conditionat Sala de conferinte
Bar Parcare Room service Telefon
Internet gratuit Seif Sistem cablu Baie proprie
Uscator de par TV    


Numar camere 114 Recomandat pentru Vacanta Check in Check in: 1 AM
Check out: 1 AM
Personalul hotelului vorbeste limbi straine 1,2,